Temmuz zammı öncesi tüm emeklilerin hesabına 7.500 TL geçecek! 30 Haziran'a kadar o ödemeler devam ediyor!

Temmuz ayında emekli ve memurlara yapılacak zam öncesi İş Bankası tüm emeklilere ek ödemelere başladı. 7.500 TL’ye kadar ödemeler bayram öncesi hemen hesaba geçecek. İşte detaylar…

Asgari ücret ara zammının belirlemesinin ardından şimdi gözler emekli ve memur maaşlarına çevrildi. SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan tüm SGK emeklileri için Türkiye İş Bankası tarafından özel ayrıcalıklar ve 7.500 TL’ye varan nakit promosyon ödülü duyuruldu.

SGK ile yapılan anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında emekli maaş tutarına göre 7.500 TL’ye varan bir ek ödeme yapılması hedefleniyor.

EYT’LİLER DE YARARLANABİLECEK!

SSK ya da Bağ Kur’dan emekli olacaklar SGK il müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak veya e – Devlet üzerinden başvuru işlemlerinde İş Bankası’nı tercih etmeleri halinde emekli promosyonundan yararlanabilecek. Emekli Sandığı kapsamında yer alan emekliler ise çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracaılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçerek yararlanabilecekler.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaş tutarına göre farklı oranlarda promosyon ödemeleri yapılacak. Türkiye İş Bankası tarafından duyurulan emekli promosyon oranlarına göre en düşük 4.500 TL, en yüksek 7.500 TL ödeme yapılacak.

İş Bankası emekli promosyon oranı ne kadar?

  • 3.500 TL’ye kadar maaş alanlar: 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arasında maaş alanlar: 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arasında maaş alanlar: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar: 7.500 TL

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını 3 yıllığına İş Bankası’na taşıyan ya da ister EYT kapsamında ister normal şekilde emekli olurken emekli maaşının alınacağı bankanın İş Bankası olarak tercih edilmesi halinde 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon alınabilecek. Ayrıca birçok bankacılık ayrıcalığı da İş Bankası’ndan maaşını almayı taahhüt edenlere sunulacak. Bayram öncesinde hemen başvuranlar maaşlarının yatmasının ardından 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon ödülünden yararlanabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri