Sevindiren haber geldi: DenizBank alışverişlerde 300 TL hediye kampanyasını başlattı!

Son zam haberleri ile birlikte vatandaşlar, her türlü ürün ve hizmet alışverişlerinde ne tür tasarruflar yapabileceğini araştırmaya koyuldu. Bu noktada sevindiren haber ise DenizBank’tan geldi. DenizBank, müşterilerine 300 TL hediye kampanyasını başlattı.

Son dönemlerde zam haberleri peş peşe gelmeye başladı ve artan vergilerle birlikte vatandaşlar ekonomik anlamda köşeye sıkışmaya başladı. Gelen bu maddi daralma ile birlikte tasarruf etmenin yollarını arayan vatandaşlar, her türlü hizmet ve ürün alışverişlerinde kazanç sağlamanın yollarını ve kampanyaları araştırıyor. Bu noktada vatandaşlara sevindiren haber DenizBank’tan geldi. DenizBank, müşterilerine 300 TL hediye kampanyasını başlattı.

DenizBank tarafından duyurulan söz konusu kampanya ile birlikte banka, müşterilerine 300 TL hediye edileceğini bildirdi. Buna göre DenizBank müşterileri 3 aylık harcamalarına özel 300 TL hediye alabilecek. Banka tarafından duyurulan kampanya dahilinde, DenizBank müşterileri özel harcamalarının yarısı kadar tutardan, toplamda 300 TL’ye kadar hediye alabilecek. İşte kampanya ve detayları…

DENİZBANK’TAN 300 TL HEDİYE KAMPANYASI

DenizBank tarafından sunulan söz konusu kampanya, Temmuz ayı boyunca devam edecek ve kampanya, Eylül ayı sonuna kadar yapılan harcamaları kapsayacak. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yapılacak olan harcamalar kapsamında DenizBank, müşterilerine 300 TL hediye edecek. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen DenizBank müşterilerinin başvuruda bulunması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

DenizBank’ın sunduğu kampanya dahilinde banka müşterileri yeni kredi kartları ile Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında internet üzerinden alışveriş yaptıklarında, bu işlemlerin azami yarısı olacak kadar ayda 100 TL ve 3 ayda toplamda 300 TL indirim hakkı kazanacak. 1 Mayıs 2023 itibariyle kredi kartını kapatmış ve yeni kart sahibi olmuş müşteriler bu kampanyadan yararlanamıyor. Kampanyadan, 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında onaylanan bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabiliyor.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyen DenizBank müşterilerinin DenizBank internet sitesinden, İnternet Bankacılığı kanalından, Denizkartım kanalından, MobilDeniz uygulamasından, SMS yoluyla veya İletişim Merkezi aracılığıyla kredi kartı başvurusunda bulunması ve bu başvurunun onaylanması gerekiyor. Yalnızca internet harcamalarını kapsayan bu kampanya, asıl kredi kartı ile yapılan harcamalar için geçerli. Her müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabiliyor ve her müşteri kampanyadan en fazla 300 TL hediye kazanabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri