Petrol ve motorinde yine fiyat değişikliği! Vatandaş da şaşırdı! 19 Aralık güncel benzin ve motorin fiyatları

Akaryakıtı fiyatlarının bağlı olduğu brent petrol ile ilgili olarak yaşanan gelişmeler pompaya yansıyor. Bu da vatandaşın durumunu haliyle etkiliyor. Bugün başlayan haftayla birlikte yine bir değişiklik yaşanacağı öğrenildi. Fed kararları ve Keystone boru hattında çıkan problemler nedeniyle pahalanan brent petrol sonrasında benzine 1.10 lirar civarında, motorine de 2 liraya yakın zam gelmişti. Ancak yaşanan düşüş de yine etkili olacak. 19 Aralık güncel benzin ve motorin fiyatları haberimizde.

Milyonlarca sürücünün yanı sıra çiftçiyi ve çok daha fazla sektörden insanı etkileyen akaryakıt fiyatları sürekli değişiyor. Zaman zaman zam gelen fiyatlar bazen de indirimle birlikte pompaya yansıyor. Bu durum karşısında şaşıran vatandaşlar çoğu zaman benzin alacağa karar vermekte zorlanıyor. Son olarak OPEC'in 2023'ün ilk çeyreği için petrol talebini aşağı doğru revize etmesi indirimin habercisi oldu. 


BRENT PETROL KAÇ LİRA?

Geçen haftanın son işlem gününde 81 liranın üzerinde seyreden ve işlem gören brent petrol pazartesi ile birlikte yeniden hareketlendi ancak bu kez aşağı doğru. 80 doların altına düştü. Şu andaki değeri 79.43 dolar. Bu, gün içerisinde değişebilir. Kısa süreli farklılılar zaman zaman zam, bazen de indirim olarak yansıyor.


 


GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 19 ARALIK 2022 PAZARTESİ

İstanbul

Motorin litresi 22.75

Benzinin litresi 18.51

Ankara

Motorin litresi 22.95

Benzinin litresi 18.74

İzmir

Motorin litresi 23.02

Benzinin litresi 18.72

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri