Evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı Eylül ayı ödeme takvimi açıklandı mı?

Evde bakım maaşı yatan iller, vatandaşların odağında yer aldı. Peki her ay bakıma muhtaç kişilere ödenen evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu, ödemeler yattı mı?

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi merak edildi. Her ay hesaplara yatan bu önemli destek, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere ve onlara bakan ailelere ödenmekte. "Eylül ayı evde bakım parası ne zaman yatacak?" sorusu vatandaşların odağında yer alıyor. İşte yanıtı...

.
EYLÜL AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER


Eylül ayı evde bakım maaşı yatırılan iller sık sık sorgulanıyor. Maaş ödemeleri Eylül ayı itibarıyla henüz yatırılmadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin önümüzdeki günlerde hesaplara aktarılacağı düşünülüyor.

Evde bakım ödemelerinin özellikle her ayın 15’i ile 31’i arasında yatırıldığı bilinmekte. Ayrıca ödeme tarihleri, illere göre farklılık da gösteriyor.


EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA YÖNTEMİ


Evde bakım aylığı ödemelerinin nasıl sorgulanacağı merak ediliyor. Ödemelerin hesabınıza yatıp yatmadığını SMS veya e-Devlet sistemi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bir çok işlemin yapıldığı e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı da kontrol edilebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret: Görüşmede neler konuşuldu?
Japonya'da aşırı sıcaklar can aldı: Ölenlerin sayısı 248'e yükseldi
Depremlerden etkilenen 4 il ve 2 ilçede mücbir sebep hali uzatıldı

Ekonomi Haberleri