Dolar/TL kaç lira? 7 Mayıs Perşembe son dakika dolar fiyatları...

Dün 7.15 seviyelerinde olan doların yeni günde de yükselişi devam ediyor. Son kur bilgilerine göre Amerikan Dolayı 7.20'nin üzerine çıktı ve 7.25'e doğru bir ivme yakaladı. İşte son dakika son dakika dolar fiyatları...

Dolar bugün tarihi günlerinden birini yaşadı. Güne 7.20 ile başlayan Amerikan doları 7,24'ü de geçti ve 2018 ağustosundaki zirveyi de aştı. Rekor seviyenin ulaştığı para biriminde gün içinde en yüksek seviye de görüldü. Dolar 7.25'e ulaştı. Peki dolar kaç lira? 7 Mayıs Perşembe son dakika dolar fiyatları haberimizde.

7 Mayıs Perşembe dolar alış kaç lira?
Dolar şu anda 7,2265 liradan alınıyor.

7 Mayıs Perşembe dolar satış kaç lira?
Serbest piyasada dolar satış fiyatında 7,2300 liradan işlem görüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün uluslararası yatırımcılarla bir telekonferansta bir araya geldi. Bakan burada yaptığı açıklamada, Türkiye’nin serbest piyasa prensiplerinden sapmadığını, rezervlerin sağlam olduğunu söyledi.

S&P NOTU SABİT TUTTU
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türkiye’nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarını B+ ve  BB- olarak teyit etti ve görünümü ‘durağan’ olarak belirtti. S&P, Türk ekonomisinin bu yıl yüzde 3,1 daralmasını ve 2021’de yüzde 4,2 büyümesini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri