Araçlarınız kışa hazır mı?

Koronavirüs rakamlarının arttığı son günlerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının yanı sıra sosyal mesafeyi korumanın mümkün olmadığı tek kapalı alan olan araçların temizliği de büyük önem taşıyor.

Uluslararası araç bakım ve koruma sistemleri markası Ziebart, kışın kendini hissettirdiği şu günlerde araç sahipleri için bir kampanya başlatığını duyurdu. Sosyal mesafeyi korumanın mümkün olmadığı kapalı alan olan araçlarda hijyenin önemine dikkat çeken Ziebart, kış bakım paketine koronavirüse karşı en etkili dezenfeksiyon çözümlerini de dahil etti.

Zor zamanlardan geçiyoruz

Kış bakım paketinde yüzde 40 indirime giden Ziebart’tan yapılan açıklamada "Toplum olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bize düşen, bu zor zamanlarda halkımızın yanında durmaktır. Araç bakım ve koruma sistemlerinin lider markası Ziebart’ın etkili dezenfeksiyon çözümlerinden herkesin yararlanmasını istediğimiz için böyle bir kampanya düzenledik. Aracın hem dışını hem de içini zorlu kış koşullarına hazır hale getirmek için Ziebart kalitesine herkesin ulaşmasını hedefliyoruz" denildi. DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri