Akaryakıt alacaklar dikkat! 250 TL karşılıksız destek başladı!

Artan akaryakıt fiyatları sonrası yakıt harcamalarından kazanç ve tasarruf sağlamak isteyen araç sahiplerine müjdeli haber Petrol Ofisi’nden geldi. Petrol Ofisi duyurduğu kampanyası ile 250 TL karşılıksız destek sunuyor. İşte detaylar…

Son dönemlerde Türkiye’de yükselen enflasyon ve Türk Lirasının döviz karşısında hızla değer kaybetmesi, her sektöre zam olarak yansıdı. Gelen bu zamlar akaryakıt fiyatlarında da etkili olurken, araç sahipleri artan fiyatlar sonrası akaryakıt harcamalarında kazanç ve tasarruf yollarını araştırmaya başladı.

Akaryakıt harcamalarında kazanç elde etmek isteyenler için beklenen müjdeli haber Petrol Ofisi’nden geldi. Petrol Ofisi duyurduğu kampanyası ile araç sahiplerine karşılıksız 250 TL vereceğini açıkladı. Kampanyaya katılım gösteren ve şartları karşılayan araç sahiplerine akaryakıt harcamalarında 250 TL destek verilecek. İşte detaylar…

PETROL OFİSİ’NDEN 250 TL KAMPANYASI

Petrol Ofisi tarafından duyurulan kampanyada, Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolan araç sahipleri, yapacakları yakıt alışverişlerinde kendilerine en uygun kampanyayı seçerek hediye yakıt tutarını kendileri belirleyebilecek. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ise Petrol Ofisi, 250 TL destek verecek.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 16 Haziran - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolması gerekiyor. Kayıt sonrasında müşterilerin istediği kampanyayı seçmesi ve bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi olan Petrol Ofisi istasyonlarından, uygulamaya kaydedilen plakayla veya Positive Card aracılığıyla aracına yakıt alması gerekiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanya dahilinde müşteriler, tek seferde yapacakları dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine karşılık 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine karşılık 100 TL veya dördüncü 1.000 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine karşılık 250 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarını seçebiliyor. Petrol Ofisi’nin “Kampanyanızı seçin, 250 TL’ye varan puan kazanın” kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Petrol Ofisi mobil uygulamasına Positive Card bilgilerini yüklemesi ve ardından uygun kampanyayı seçerek “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Petrol Ofisi tarafından sunulan kampanya dahilinde müşteriler, en fazla 250 TL kazanabiliyor. Kampanyada kazanılan puanlar, kampanya şartlarının karşılanması durumunda 24 saat içerisinde yükleniyor ve 16 Ağustos tarihine kadar Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabiliyor. Kampanyada 100 Positive Puan, 1 TL yakıt değerine denk geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri