LGS'de tercih yapacak öğrencilere Eyüpsultan Belediyesi'nde destek!

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih dönemi başladı. Eyüpsultan Belediyesi tarafından tercih yapacak öğrencilere yeni okullarını seçebilmelerini kolaylaştırmak ve doğru okulu seçebilmeleri için destek verilecek.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrencilere tercih sürecinde doğru seçimleri yapabilmeleri için tercih desteği verilecek. İlçede, LGS sınavına giren öğrenciler tercih dönemini stressiz ve daha konforlu yapabilmeleri için kurulan Tercih Danışma Noktaları'nda tercih desteği alabilecek.

10 farklı noktada Tercih Danışma Noktası kuruldu

LGS sınavının ardından tercih yapacak olan öğrenciler, Eyüpsultan'da kurulan 10 farklı noktada Tercih Danışma Noktaları adı altındaki bilgi evlerinden gerekli bilgileri uzman rehber öğretmenleri tarafından alabilecek.

Öğrenciler Bilgi Evleri bünyesindeki öğretmenlerden saat 09:00 ila 17:00 arasında Akşemsettin Bilgi Evi, Alibeyköy Bilgi Evi, Düğmeciler Bilgi Evi, Güzeltepe Bilgi Evi, Karadolap Bilgi Evi, Kemerburgaz Bilgi Evi, Nişancı Bilgi Evi, Silahtarağa Bilgi Evi, Rami Bilgi Evi ve Yeşilpınar Bilgi Evi’nden öğrencilere tercihleri konusunda destek verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kâğıthane’de çocuklar için yaz etkinlikleri
Valilikten 'sağanak' uyarısı: 'Dikkatli ve tedbirli olun'
Bakan Yerlikaya açıkladı: Çeşme'de 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı

Eğitim Haberleri