KOMEK kayıt başvuru ekranı! 2024 Konya KOMEK online başvuru ve kayıt nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK kurslarında online veya yüz yüze eğitim almak isteyen kişiler başvuru yöntemini araştırıyor. Peki Konya KOMEK online başvuru ve kayıt nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından her dönem düzenlenen farklı branş ve etkinliklere dahil olmak isteyen vatandaşlar KOMEK başvuru ekranına nasıl giriş yapacağını sorguluyor. 2024 yılında hem uzaktan hem de yüz yüze açılacak kurslara katılmak isteyen adaylar, başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağını sorgulamaya başladı. İşte KOMEK başvuru ekranı...


KOMEK BAŞVURU KAYIT EKRANI

Yapılan duyuru ile başvuruların yapılacağı adres duyuruldu. Açıklama şöyle denildi:


"KOMEK’te Kayıt Zamanı! Ücretsiz kurs fırsatlarıyla dolu 2024 Güz Dönemi başvuruları başlıyor! Başvurular http://komek.org.tr adresinden yapılacak. Ayrıntılı bilgiye ise 444 55 42 (dahili 4091 - 4092) numaradan ulaşabilirsiniz.

24 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında, hem yüz yüze hem de online eğitim seçenekleriyle dilediğiniz alanda kendinizi geliştirin."


KOMEK BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?


Kayıtlar 7 Ekim tarihinde sona erecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) kurslar için yeni dönem kayıtları alınmaya başlandı.

Kursları başarı ile tamamlayan vatandaşlara e-Devlet onaylı KOMEK katılım belgesi verileceği bilinmekte. Ayrıca Halk Eğitim Sertifikalı kurslar için gerekli bilgilendirmeler ise ilerleyen süreçte yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri