Kar başladı! İstanbul'da 20 Aralık Perşembe okullar tatil mi?

Kar yağışının başladığı İstanbul'da merak edilen soruların başında okullar geliyor. 20 Aralık Perşembe (yarın) okullar tatil mi? Yarın okula gidilecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar sonrası bu sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğrenciler, öğretmenler ve velileri internet başına çekti. Binlerce kişi 'Yarın okullar tatil mi?' sorusunu sormaya başladı. Daha önce kar yağışının beklendiği günlerde dahi bazı tarihlerde tatil edilmesi herkesi umutlandı. Yarınla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

İlk ve orta derecedeki okullarda olumsuz hava koşulları sebebiyle tatil edilmesi kararını daha önce pek çok kez gördük. Bu sabah Beylikdüzü başta olmak üzere birçok ilde etkisini gösteren karla birlikte herkes 'İstanbul'da yarın okula gidilecek mi?' sorusunu sorarak yanıt bulmak istiyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar için kararı İstanbul Valiliği veriyor. Valilik herhangi bir açıklama yaptı mı?

Yarın okullar tatil mi?
İstanbul Valiliği şu ana kadar herhangi bir duyuruda bulunmadı. Dolayısıyla yarın (20 Aralık Perşembe) okullar tatil değil. Ancak hava şartlarının değişmesi halimde tatil kararı da verilebilir. Detayları sizler için derleyeceğiz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri