Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi memur alımı yapılacak! Başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığı ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesinde çalışmak üzere 37 memur alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Resmi Gazete'de yayımlanan bir ilan binlerce kişinin dikkatini çekti. İlan detaylarında bir istihdam söz konusuydu. Jandarma Genel Komutanlığı ile Jandarma ve  Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesinde görev verilmek üzere toplamda 37 memurun açıktan alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru nasıl yapılır?
Başvurular 11-26 Aralık tarihleri arasında internet üzerinden  yapılacak. Başvuruların başlama ve bitiş saatleri, alım yapılacak devlet memuru  branşları, alım şartları ve diğer detaylar www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr  ve www.dpb.gov.tr adreslerinde yer alan duyurularda ilan edilecek.

Başvuru şartları
Başvuracak adayların Türk vatandaşı olmaları, 657 sayılı Devlet  Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartları  taşımaları, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018 KPSS) girmiş  olmak ve başvuru kılavuzunda unvanların karşısında belirtilen puan türünden  belirtilen en az puanı almış olmaları gerekiyor.

Gereken evraklar
Adayların yapılacak uygulamalı meslek bilgisi ve mülakat sınavlarında  başarılı olmaları durumunda, sevk edilecekleri hastanelerden "Sivil Memur Adayı  Olur" kararını içeren sağlık raporu almaları isteniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri