İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı: Çok özel bir meslek

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmen Günü öncesi Beykoz'da fidan dikimi ve resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, "Öğretmenlerle ilgili haftamız başlıyor. İyi ki öğretmeniz diyorum. Öğretmenlik mesleği çok özel bir meslek" dedi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü öncesi Beykoz’da bazı etkinlikler düzenlendi. Program saat 10.00 sıralarında Beykoz Çavuşpaşa ormanında fidan dikimiyle başladı. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, okul müdürleri ile öğretmenler ve aileleri katıldı. Fidan dikiminin ardından katılımcılar Küçüksu Kasrı’ndan Beykoz Sabancı Öğretmen evine pankartlarla yürüyüş gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdür Levent Yazıcı öğretmenevinde öğretmenlerin hazırlamış olduğu resim sergisinin açılışını yaptı. Yazıcı, sergiyi gezdikten sonra katılımcılarla birlikte kahvaltı yaptı.


İyi ki öğretmeniz

Resim sergisi açılışından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı açıklamalarda bulundu. Yazıcı, "Öğretmenlerle ilgili haftamız başlıyor. Aslında sadece bir gün olarak öğretmenlerimizi düşünmüyoruz. Hafta sonumuzu biz birlikte paylaşmak istedik. Aileler hafta sonunu birlikte geçirirler. Bizde meslektaşlarımızda yine onların aileleriyle beraber güne birlikte başladık. Sabah ağaç dikim çalışmamız oldu. Bu sadece Beykoz’da değil farklı ilçelerimizde de meslektaşlarımız ağaç diktiler. Ardından öğretmenlerimiz ile birlikte kısa bir yürüyüş yaptık. Akabinde de öğretmenlerimizin sanat çalışmaları vardı onların hazırladığı kısa sergileri burada bütünleştirdik ve açılışını yaptık. Beraberinde de Pazar kahvaltısını birlikte yapacağız. Önümüzdeki hafta birçok çalışmamız var ama bugün bu etkinlikler 39 ilçemizde de birlikte gerçekleşiyor. İyi ki öğretmeniz diyorum. Bunu yürekten hep birlikte söylüyoruz. Biz öğretmen olarak bu sözümüzü çok benimsedik. Öğretmenlik mesleği çok özel bir meslek" dedi. Konuşmasının ardından Yazıcı katılımcılar ile birlikte kahvaltı yaptı. Etkinlik kahvaltının ardından son buldu.


DHA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri