AÖF kayıt yenileme tarihleri! AÖF (Anadolu Üniversitesi) kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemlerinin başlayıp başlamadığı merak ediliyor. Kayıt işlemleri 7 Ekim itibariyle başladı. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemleri öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Kaydı yenilenen öğrenciler, kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödemiş olduğu dönem öğretim materyal ücreti tutarının altında olmamak koşuluyla seçmiş olduğu dersi silip onun yerine bir başka ders seçebilecek. Ayrıca yeni ders de ekleyebilecek. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?


2024 AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?


AÖF kayıt yenileme işlemleri 07 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da başlamış olacak. Kayıt yenileme 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 22.00’de sona erecek.


AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ


AÖF kayıt yenileme Ücreti 1.900 ile 2.400 TL arasında değişim gösterecek. Ücretlerin miktarı ise öğrenci tarafından seçilecek ders adedine göre belirlenecek.


AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?


Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi ya da öğrenci şifresi aracılığıyla aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Ders Ekle/Sil butonu üzerinden yapılacak.

Ayrıca ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında ya da bu işlem sonrasında dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında bulunacak.

İşlemi yapan öğrenciler 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Materyal Ücreti, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olan 18 Ekim 2024 tarihinde saat 22.30’a dek Kredi Kartı veya Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Mobil Bankacılık ya da İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Üniversite sistemi değişiyor mu? YÖK'ten açıklama geldi
Kocaeli Üniversitesi "araştırma üniversitesi" olma hedefine ilerliyor
Öğrencilere tatil müjdesi! Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil ve yarı yıl tatil tarihlerini açıkladı

Eğitim Haberleri