AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman? AÖF (Anadolu Üniversitesi) kayıt yenileme tarihleri...

Anadolu Üniversitesi Fakültesi AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman? İşte AÖF (Anadolu Üniversitesi) kayıt yenileme tarihleri...

AÖF kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağı merak ediliyor. Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesi sonrası gerçekleşmiş olacak.

Peki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi aöf kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zamana kadar yapılabilecek?


AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?


AÖF kayıt yenileme güz dönemi için 07 Ekim 2024 Pazartesi ile 18 Ekim 2024 Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.


AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?


Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi ya da öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Ders Ekle veya Sil butonu üzerinden yapılacak.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında, işlem sonrası ekrana gelen Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

Ders seçimi işlemini gerçekleştirmiş olan öğrenciler 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Materyal Ücreti, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olarak bilinen 16 Ekim 2024 tarihine ve saat 22.30’a dek; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Mobil Bankacılık ya da İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri