AÖF 14-15 Aralık vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç ekranı giriş

Binlerce öğrencinin öğrenim gördüğü Açıköğretim Fakültesi'nde 14-15 Aralık tarihlerinde yapılan vize sınavlarının ardından alınacak puanların heyecanı yaşanıyor. Öğrenciler notlarını öğrenebilmek adına AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu sorarak yanıt bulmak istiyor. İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan Açıköğretim Fakültesi her yıl binlerce öğrenciye dışarıdan eğitim imkanı sağlıyor. Pekçok bölümün bulunduğu fakültede 2019-2020 güz dönemi vize (ara) sınavı gerçekleşti. Ardından da sonuçlar da beklenmeye başlandı. Sabırsızca notlarını bekleyen öğrenciler için AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabını sizler için derledik. 2 bin 654 binada gerçekleştirilen 4 oturumla tamamlanan sınavlara toplamda 1 milyona yakın öğrenci katılım sağladı.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin girdiği sınavların ardından sonuçlar henüz açıklanmadı. Ancak tahmini bir tarih vermek mümkün. AÖF sınavlarının sonuçları 15 gün içerisinde öğrencilerin erişimine sunuluyor. Bu da aralık sonunu işaret ediyor. Ayrıca AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI EKRANI
AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı eKampüs sistemi üzerinden erişime açıldı. Açıköğretimliler, çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs sisteminden erişebiliyorlar. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF VİZE SINAV SORULARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri