2019 Bekçilik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Kesin tarih...

Hayatını kolluk kuvveti olarak idame ettirmek ve halkın güvenliğini sağlamak üzere geçirmek üzere bekçi olmak üzere sınava giren adaylar sınav sonuçlarını bekliyor. Peki bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

Binlerce adayın katılım sağladığı ve sonuçlarını merakla beklediği bekçilik sınavında artık sayılı günler kaldı. Vatandaşlar sonuçlarını öğrenmek için resmi açıklamaları takip ederken hem Polis Akademisi'nin web sitesi hem de Milli Eğitim Bakanlığı portalı sürekli olarak yenileniyor. Konuyla ilgili yapılan duyuruda 2019 Bekçilik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Kesin tarih...

2019 Bekçilik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bekçilik sınav sonuçları, takvimde herhangi bir değişiklik olmaması halinde 7 Ağustos tarihinde adayların erişimine açılacak.

2019 Bekçilik Sınavı sonuçları nasıl öğrenilir
Sınava giren adaylar bekçilik sınavı sonuçları ekranına iki yerden erişim sağlayabilecekler. Sonuçları https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet siteleri üzerinden görüntüleyebilecekler.

Bekçilik sınavı itirazı nasıl  yapılır?
Adaylar, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.trinternet adresinden yayımlanmasını takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçlarının https://www.pa.edu.tr/, www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edildiği tarihi takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına yapacaklardır. Adaylar itiraz başvurularını, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri