Kourtney Kardashian'dan 44 yaşında hamile kalmasını eleştirenlere tepki: 'Ne cüretle!'

Kourtney Kardashian, 44 yaşında hamile kalmasını eleştirenlere tepki gösterdi.

Poosh'un kurucusu ve CEO'su Kourtney Kardashian 44 yaşında dördüncü hamileliğine ilişkin çevrimiçi olumsuz yorumlara tepki gösterdi.

Kardashian şu anda rockçı kocası Travis Barker'dan dördüncü çocuğunu bekliyor.

13 Ekim'de yayınlanan bir röportajda çeviri yoluyla Vanity Fair Italia'ya "Bu yorumlar beni etkilemiyor" dedi. "Bunları yapanlara sadece şunu söylüyorum: Tanrı'nın planını sorgulamaya nasıl cesaret edersiniz?"

“The Kardashians” Hulu şovunun üçüncü sezon prömiyerinde bir itirafta bulunan Kardashian, “Resmi olarak IVF ile işimiz bitti” dedi. "Bir bebeği her şeyden çok isteriz ama Tanrı'nın bizim için hazırladığı şeylere gerçekten inanıyorum. Eğer bu bir bebekse, bunun olacağına inanıyorum."

"Bunun doğru şey olmadığını içten içe biliyordum" diye ekledi. “Aslında Travis'e şunu söyleyip durdum: Eğer bir bebek sahibi olmamız gerekiyorsa, o zaman bu gerçekleşecek. Ve öyle de oldu: Süreci zorlamayı bıraktığımızda, o zaman oldu.”

Barker'dan bir erkek bebek bekleyen Kardashian'ın eski nişanlısı Scott Disick'ten üç çocuğu var: Mason Disick, 13; Penelope Disick, 11; ve Reign Disick (8). Çiftin karma ailesinde ayrıca Barker'ın 17 yaşındaki kızı Alabama, 19 yaşındaki oğlu Landon ve Shanna Moakler ile önceki evliliğinden olan 24 yaşındaki üvey kızı Atiana De La Hoya da yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Karacabey Belediyespor - Zonguldak Kömürspor: 1-0
Dışişleri Bakanı Fidan: Masum sivilleri hedef alan saldırıları ve sivil can kayıplarını kınıyoruz
Virajda kontrolden çıkan motosiklet bariyere çarptı: 2 yaralı

Dünya Haberleri