Britney Spears'ın 20 yıldır gizli tuttuğu acı dolu deneyimi: 'Baba olmak istemiyordu'

Britney Spears, 20 yıldır gizli tuttuğu acı dolu bir deneyimi paylaştı. Justin Timberlake ile çıktığı sırada onun bebeğine hamile kaldığını ancak kürtaj yaptırdığını açıkladı.

Britney Spears, 2000 yılında Justin Timberlake'ten hamile kaldı ve şarkıcı, N*Sync yıldızı 'baba olmak istemediği' için kürtaj yaptırdı.

1999-2002 yılları arasında 42 yaşındaki Timberlake ile birlikte olan 41 yaşındaki Toxic hit yapımcısı, 2000 yılının sonlarında, her ikisi de 19 yaşındayken hamile kaldıktan sonra, yaklaşan anı kitabı The Woman In Me'de hamileliği sonlandırma yönündeki 'ızdırap verici' kararını ayrıntılarıyla anlattı.

Yıldız, bebeği istediğini ve Timberlake ile 'bir aile sahibi olmayı hayal ettiğini' ancak ebeveynlik sorumluluklarına 'hazır olmadığını' ve çiftin çok genç olduğunu düşündüğünü iddia etti.

People'ın elde ettiği bir alıntıda şöyle yazıyor : 'Bu bir sürprizdi ama benim için bir trajedi değildi. Justin'i çok seviyordum. Bir gün hep birlikte bir aile olacağımızı umuyordum. Bu tahmin ettiğimden çok daha erken bir tarih olacaktı.

'Hayatımızda bebek sahibi olmaya hazır olmadığımızı, çok genç olduğumuzu söyledi. Eminim insanlar bunun için benden nefret edecekler ama ben bebek sahibi olmamayı kabul ettim.

'Bunun doğru bir karar olup olmadığını bilmiyorum. Eğer bu bana kalsaydı asla yapmazdım. Ama yine de Justin baba olmak istemediğinden o kadar emindi ki.'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri