ABD’de köpek balığı alarmı! Aynı günde 3 kişi yaralandı, plajlar kapatıldı

ABD'nin Florida eyaletinde aynı günde iki köpek balığı saldırısı sebebiyle 3 kişi yaralandı, yetkililer plajları geçici olarak kapatarak alarma geçildiğini duyurdu.

ABD'nin Florida eyaletinde Cuma günü South Walton bölgesinde bir plajda iki ayrı köpek balığı saldırısı yaşandı. Yetkililer saldırı ile ilgili olarak, "South Walton İtfaiye Bölgesi ve Walton County Şerif Ofisi, Florida Cuma öğleden sonra köpek balığı ile ilgili iki olaya müdahale etti. İki kişi ağır yaralanırken, bir kişi de hafif yaralanmıştır.

İlk olay, saat 13:20 sularında 911'i arayan birden fazla kişinin yaklaşık 45 yaşındaki bir kadının kumsalın yanından yüzerken bir köpek balığı tarafından ısırıldığını bildirmesiyle ortaya çıkmıştır. Yetkililer olay yerine vardıklarında kadının kalçasında ve sol kolunun alt kısmında ciddi yaralanmalar olduğunu tespit etmişlerdir. İkinci olay, ilk olayın dört mil doğusunda, saat 14:55 sularında meydana gelmiştir. Olayda 15 yaşlarında iki kız yaralanmıştır" ifadelerini kullandı. Polis yaptığı son açıklamada, birimlerin devriye olarak gezdiğini, plajların açıldığını fakat hala tehlikeli olabileceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sayılı gün kaldı: e-Fatura'ya zorunlu geçiş için son tarih ne zaman?
Nasıl bir yerel yönetim?
18. Geleneksel Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası gerçekleşti

Dünya Haberleri