Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kimdir? Instagram hesabı (4-8 Aralık)

TV 8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Yarışmacıladan biri de Tursun. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile uzun süredir en çok izlenen formatlardan biri olmayı sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. ZuhalTopal'ın sunduğu programa katılanlar açıklandı ve Tursun da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı haberimizin aşağısında bulunan yorum sekmesinden yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kimdir?

Bugünden itibaren zirvede yer alabilmek için kolları sıvayacak olan Tursun, Erzurumlu Yasin'in, adını söyleyememesi üzerine gerildi. Bir ara turşu dendiğini de duyan güzel yarışmacı, tepki gösterdi. Yasin'i masadan kovduğu ve tabak fırlattığı iddiası fragmanda yer aldı. Neler yaşanacağı merak ediliyor. Zuhal Topal da o anlara şaşırdı. Özel hayatına dair bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • 1999 yılında doğdu
  • Yaşlı bakım hemşiresi
  • 24 yaşında
  • Bekar
  • Aslen Fethiyeli
  • El lezzetine çok güveniyor
  • Hamur işlerinde iddialı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fatih Terim'in yardımcısının eşi konuştu: 'Seçil Erzan'la bankada tanıştım'
'Hayalet nişancı' iddiasında yeni gelişme: Gözaltına alınan şüpheli serbest

Biyografi Haberleri