Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan (20-24 Kasım) kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından biri Sercan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan (20-24 Kasım) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının katıldığı programda yarışacak isimler açıklandı ve Sercan da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan (20-24 Kasım) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan (20-24 Kasım) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Sercan, Nalan, İrem ve Çağla'ya karşı mücadele verecek. Ayrıca bölüm öncesi adı bilinmeyen bir yarışmacı daha var. Kendisi, ilk günde İrem'in yemeğinde kıl bulmasıyla Öne çıktı. Çiçekte bulmasının ardından "Umarım yemekte de çıkmaz" dedi ve ardından Çağla, tabağındaki kılı gösterdi. Nalan bu anlara gözü açık bakamadı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'de İsrail protestosu! Başına silah dayadı, İsrail bayrağını yere serip üstüne bastı

Biyografi Haberleri