Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Özmen kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyecek isimlerden biri de Kerim Özmen oldu. Peki, Kerim Özmen kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle milyonlar tarafından seyredilen Gelinim Mutfakta, yeni haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Fatma, Cemile, Özgem ve Ali Can'ın katıldığı maratonda mücadele verecek isimler arasında Kerim de bulunuyor. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Kerim Özmen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Kerim Özmen kimdir?

Bugünden itibaren birincilik elde edebilmek adına kolları sıvayacak olan Kerim Özmen, bu işin mutfağından geliyor. Yemekleri ile de rakipleri karşısında fark yaratmak amacında. Ayrıca sunuma da büyük önem veriyor. Ancak Cemile Hanım buna; "Aman canım hepsi aynı mideye gidiyor. Yiyin gitsin" ifadelerini kullandı. Yakışıklılığı ile de dikkat çeken yarışmacının Instagram hesabı @kerimmmozmennn'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri