Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kimdir? Instagram hesabı

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Beş yarışmacı arasında İrem Yaray da bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, İrem Yaray kimdir? İşte detaylar...

Milyonların seyrettiği bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mönülerini hazırladığı ve puanlarını aldığı programa katılan isimlerden biri de İrem Yaray olarak açıklandı. İnternette de fragman yayınlandığı andan itibaren hakkında çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kimdir?

Bugünden itibaren kamera karşısına çıkarak milyonlar önünde birincilik mücadelesi verecek olan İrem Yaray, paramedik ve saç ekimi üzerine çalışıyor. Hemşirelik yapıyor. Asken Erzurumlu. Yemeğinden kıl çıkması herkesi şoke etti. Masada yaşanılanların ardından tatlıda da aynı tablo devam edince sinirler gerildi. İrem, Nalan'ı masadan kovdu. Instagram heasbı @ireemys'tır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri