Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla (20-24 Kasım) kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok kazandıran öğle kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri de Çağla oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın renkli sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların amansız rekabeti ile yeni haftaya başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılan isimler belli oldu. Çağla da bugünden itibaren kamera karşısına geçerek kendisini milyonlara ispatlamak ve 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Kendisi hakkında internette araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla (20-24 Kasım) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla (20-24 Kasım) kimdir?

Rakiplerini geride bırakabilmek için bugünden itibaren kendisine verilen sürede yemek yapıp diğer bölümlerde yorumları ve puanlarıyla ekranda yer alacak olan Çağla Pınar, yapım ve koordinasyon işleri ile uğraşıyor. Beykent Üniversitesi'nde radyo ve televizyon, Sakarya Üniversitesi'nde bilgi ve belge yönetimi, İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu'nda radyo ve televizyon ve Anadolu Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler bölümlerinde eğitim aldı. Asistan editörlük yaptığı TRT'den sonra prodüksiyon asistanı olarak çalıştı. İki medya şirketinde koordinatör olarak görev aldı. Son işinde de yine aynı meslekteydi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri