Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün devam ediyor. Beş yarışmacı arasında Ali Hüda Yılmaz da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kimdir? Instagram hesabı burada.

TV 8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ilgi odağı olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde yemeklerini hazırladığı ve diğer bölümlerde puan verip yorumlarda bulunduğu programda yarışacak isimler de belli oldu. Onlardan biri de Ali Hüda Yılmaz. Kendisi hakkında fragman yayınlandığından bu yana çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Hüda Yılmaz kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Ali Hüda Yılmaz, şef olarak programa katılıyor. Bunu da rakibi Hilal'e sofra düzeni kurma konusunda anlatırken dile getirdi. Bir yemek sonrası ise "Arama motoru burada" diyerek kendisini öven ifadeler kullandı. Kendisi, Münire Hanım ile evli. Instagram hesabı @alihudayilmaz'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları! Nur Döne Kebapçı

Biyografi Haberleri