Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Cer kimdir? Instagram hesabı

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının hünerlerini sergileyeceği programda Ali Cer de yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Cer kimdir? Instagram hesabı burada.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugünden itibaren Rüveyda, Nur, Ali Hüda ve Hilal ile yarışmaya başlayacak olan Ali Cer, günün en çok arananları arasına girdi. Deneyimli yarışmacı kendisine verilecek sürede yemeklerini hazırlayacak ve diğer günlerde ise puanlarını verip yorumlarda bulunacak. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Cer kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Cer kimdir?

Programın 27 Kasım - 1 Aralık yarışmacıları arasında yer alan Ali Cer, asker, güverte elemanı, aşçı ve kaptan adayıdır. Haftanın da en deneyimli yarışmacısıdır. Dövmeleri ile dikkat çekmiştir ve performansı merak konusudur. Galatasaray taraftarıdır. Instagram hesabı @alifceroffical'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları! Nur Döne Kebapçı

Biyografi Haberleri