Youssef En-Nesyri evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı, kaç çocuğu var?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Yusuf En Nusayri’nin özel yaşamı merak konusu oluyor. Peki Youssef En-Nesyri’nin eşi kim, evli mi, sevgilisi var mı, kaç çocuğu var? İşte yanıtı…

Sarı-lacivertli kulübün anlaşmaya vardığı ve Sevilla’dan transfer ettiği Faslı yıldız futbolcu Youssef En Nesyri’nin bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçeli taraftarlar başta olmak üzere birçok futbolsever Youssef En-Nesyri’nin kariyerinin yanı sıra özel hayatını da araştırıyor. Özellikle En - Nesyri’nin eşinin kim olduğu, sevgilisi ve çocuğu olup olmadığı merak konusu oluyor.

Youssef En-Nesyri evli mi, eşi var mı?

1 Haziran 1997 tarihinde Fas’ta dünyaya gelen Youssef En-Nesyri 27 yaşında. İkizler burcu olan En-nesyri Fas Milli Takım forması da giyiyor. İspanya’nın Sevilla takımında gösterdiği başarı performansla adından söz ettiren Yusuf en-Nusayri Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jose Mouhrinho’nun da dikkatini çekmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertli ekibin uzun süredir transfer gündeminde olan En-Nesyri ile anlaşmaya varıldığı henüz resmi olarak açıklanmasa da Faslı futbolcuyu almak için İspanya’ya özel bir jet yollandığı ortaya çıkmıştı.

Yusuf En Nesyri’nin sevgilisi kim, çocuğu var mı?

En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaşmak üzere olan Fenerbahçe’de taraftarlar yeni gözdelerinin özel hayatı hakkında tüm bilgilere de sahip olmak istiyor. Sarı-lacivertli taraftarlar Yusuf En-Nusayri’nin evli olup olmadığını sorgulamaya başladı. Ünlü yıldızın çocuğu olup olmadığı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Youssef En-Nesri bekar mı, sevgilisi var mı?

Faslı milli forvet Youssef En-Nesyri özel hayatını gizli olarak yaşamayı tercih ediyor. Bekar olduğu bilinen En-Nesyri’nin hayatında kimse olup olmadığı ise net olarak bilinmiyor. Çocuğu olmadığı tahmin edilen Youssef En-Nesyri, Türkiye’nin gözde bekar futbolcuları arasına girmeye şimdiden aday.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meclis'te '154 kişilik liste' tartışması: 'Birinin burnu kanarsa iktidar bunun hesabını veremez'
Bursa’yı sağanak ve dolu vurdu: Pazar tezgahları sular altında kaldı
TBYD Başkanı Dündar paylaştı: Bir rakı grubuna daha zam

Biyografi Haberleri