Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, kimin kızı, babası kim?

Ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl’le evleneceği ortaya çıkan Nilşah Ağaoğlu’nun kim olduğu, ailesi, yaşamı, özel hayatı ve ne iş yaptığı merak ediliyor.

Şarkıcı Yavuz Bingöl yeniden nikah masasına oturuyor. Ünlü şarkıcı bir süredir birlikte olduğu Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine giriyor. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Nilşah Ağaoğlu’nun kimin kızı olduğunu, yaşını, aslen nereli olduğunu, ne iş yaptığını ve sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı. İşte Yavuz Bingöl’ün müstakbel eşi Nilşah Ağaoğlu hakkında tüm merak edilenler…

Yavuz Bingöl kiminle evleniyor?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl’ün kiminle evleneceği merak ediliyordu. Bingöl’ün bir süredir beraber olduğu Nilşah Ağaoğlu ile nikah masasına oturacağı ortaya çıktı. Çiftin düğün davetiyesi ortaya çıkarken, nikah günü ve yeri de belli oldu. Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu 25 Ekim 2024 günü Balıkesir’in ünlü tatil beldesi Ayvalık’ta dünyaevine girecek.

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu Ayvalık'ta evleniyor

Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nilşah Ağaoğlu, Yavuz Bingöl’le yaşadığı beraberlikle adını geniş kitlelere duyurdu. Bingöl’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Ağaoğlu, 1984 yılında dünyaya geldi. 40 yaşındaki Nilşah Ağaoğlu’nun tam doğum tarihi ise bilinmiyor.

Nilşah Ağaoğlu ailesi, babası kim?

Soyadı Ağaoğlu olduğu için Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Nilşah Ağaoğlu’nun ailesi de merak konusu oluyor. Ağaoğlu’nun babasının ismi Mustafa Hamdi Ağaoğlu annesinin ise Mürşide Ağaoğlu olduğu biliniyor.

Nilşah Ağaoğlu sevgilisiyle romantik karelerini sosyal medyadan paylaşıyor

Nilşah Ağaoğlu ne iş yapıyor?

Sosyal medya hesaplarından ünlü isimlerle yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nilşah Ağaoğlu’nun mesleği peyzaj mimarlığı. Ağaoğlu’nun ayrıca Mensure adında bir takı markası da bulunuyor.

Nilşah Ağaoğlu Instagram hesabı var mı?

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Nilşah Ağaoğlu’nu platformda 20 bine yakın kişi takip ediyor. Nilşah Ağaoğlu Instagram hesabının kullanıcı adı ise @nilsahagaoglu.

Yavuz Bingöl kimdir?

Yavuz Bingöl, Türk halk müziği sanatçısı, şair, dizi ve sinema oyuncusudur. 7 Ekim 1964'te İstanbul’da doğan Bingöl, müzisyen bir aileden gelmektedir. Annesi şair ve halk ozanı Şahsenem Bacı olarak bilinen Yıldız Bingöl’dür. Müzik kariyerine ve sanat yaşamına genç yaşta başlayan Yavuz Bingöl, özellikle halk müziği tarzındaki eserleri ve yorumlarıyla tanınır.


Yavuz Bingöl, 1995 yılında çıkardığı ilk albümü "Sen Türkülerini Söyle" ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. Türk halk müziği eserlerini modern düzenlemelerle sunan Bingöl, kendine özgü yorumu ile birçok başarılı albüm çıkarmıştır. Özellikle "Kara Tren", "Baharım Sensin" ve "Turnalar" gibi türkülere getirdiği yorumlarla tanınır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri