Salim Güran’ın avukatlığından çekilen Avukat Seda Toğrul kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı?

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın avukatlığını yapmaktan vazgeçtiğini açıklayan Seda Toğrul'un kim olduğu merak konusu olmaya başladı.

Diyarbakır'da kaybolan ve geçtiğimiz gün dere kenarında cansız bedeni bulunan Narin Güran davasında flaş gelişme... Olayın şüphelileri arasında yer alan Narin Güran'ın amcası Salim Güran’ın avukatlığı yapan Seda Toğrul dosyadan çekildiğini duyurdu. Yaptığı açıklama ile Salim Güran'ın avukatlığını bıraktığını belirten Seda Toğrul "Bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğim" diyerek duygularını dile getirdi.

Avukat Seda Toğrul, Salim Güran'ın avukatlığından çekildi

Salim Güran'ın avukatlığından çekildiğini yaptığı yazılı bir açıklama ile duyuran Avukat Seda Toğrul mesajında şunları söyledi:

"Basına ve kamuoyuna duyuru

Kamuoyunun yakından takip ettiği Narin Güran olayı hepimizi derinden üzmüştür. Şüpheli Salim Güran'ın olayla ilgili somut delil bulunmadan tutuklanmış olduğu 5 Eylül 2024 tarihinde Narin'in yaşayıp yaşamadığı dahi bilinmezken Anayasa'nın vermiş olduğu savunma hakkı kapsamında müdafiilik görevi üstlenmiş isek de; dosyada gelinen aşamada diğer sanık ve gizli tanık beyanları, Narin'in ölü olarak bulunması, dosyaya dahil edilen adlı tıp raporlarını göz önünde bulundurarak bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğimden müdafilik görevinden çekilmiş bulunmaktayım.

"Dosyanın bir anne olarak, bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağım"
Güzel kızımız Narin'in bu yaşadıklarının derin hüznü ve acısını bir anne olarak doğrudan içimde hissediyorum. Dosyanın bundan sonra sanık müdafi olarak değil, bir anne olarak, bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağımı, adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesi, tüm sorumluların yargılanması temennisi içinde olacağımı tüm kamuoyu ve basınla paylaşırım"

Avukat Seda Toğrul kim, kaç yaşında, nereli evli mi, kaç çocuğu var, eğitimi?

Avukat Seda Toğrul, 2010 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Toğrul yüksel lisansını ise Doğuş Üniversitesi'nde Ceza Hukuku üzerine yaptı. 2011 yılında kendi hukuk bürosunu kurarak mesleğe adım attı. Özel hayatına dair detaylı bilgiler bulunmayan Avukat Seda Toğrul'un 2011 yılından bu yana Diyarbakır'da avukatlık yaptığı biliniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Beyoğlu'nda 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı: Araçlar durdurulup arandı

Biyografi Haberleri