Saliha Şahin’in sevgilisi kim? Saliha Şahin’in erkek arkadaşı Sarper Uyar kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, Instagram?

Voleybolcu Saliha Şahin yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisi ile fotoğrafını paylaşan Saliha Şahin’in erkek arkadaşı Sarper Uyar’ın kim olduğu merak ediliyor.

Milli voleybolcu Salih Şahin başarılı kariyeri kadar güzelliği ile de adından söz ettiriyor. Şahin olan olarak yeni sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Erkek arkadaşı Sarper Uyar ile yan yana oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan güzel voleybolcu paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi. Paylaşımın ardından birçok kişi Saliha Şahin’in yeni sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki voleybolcu Saliha Şahin’in erkek arkadaşı Sarper Uyar kim, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, boyu kaç, Intagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Saliha Şahin’in yeni erkek arkadaşı kim, adı ne?

25 yaşındaki milli smaçör Saliha Şahin özel hayatında mutlu günler geçiriyor. Yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan Şahin’in sevgilisinin ismi ise Sarper Uyar.

Saliha Şahin’in sevgilisi Sarper Uyar kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Saliha Şahin’in sosyal medya paylaşımı ile yeni erkek arkadaşı olduğunu ilan ettiği Sarper Uyar’ın kim olduğu bir anda merak konusu oldu. Şahin ile Uyar ilk olarak geçtiğimiz mayıs ayından Fenerbahçe Opet’in maçını izlerken tribünde birlikte görüntülenmişti. Son olarak ise geçtiğimiz günlerde Saliha Şahin kendi Instagram hesabından Sarper Uyar ile bir fotoğrafını paylaşmış ve kalp emojisi koyarak yayınlamıştı. Öte yandan ikilinin birlikte 2022 yılında bir YouTube çekime katıldıkları da ortaya çıkmıştı.

Saliha Şahin’in erkek arkadaşı Sarper Uyar’ın Instagram hesabı ne?

Sosyal medyada aktif olarak yer almadığı bilinen Sarper Uyar, Instagram hesabını da kapalı olarak kullanıyor. Yalnızca 644 takipçisi olan Uyar’ın Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @sarperuyar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kaçak yollarla üretilen 300 cennet papağanı Gaziantep'e getirildi
Düğün yolunda feci kaza: Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da tehlikeli taşımacılık: Sürücülerin canını hiçe saydı

Biyografi Haberleri