Psikolog Ece Basmacı kimdir, kaç yaşında, estetiksiz hali, biyografi, evli mi, hangi okuldan mezun, Instagram, TikTok hesapları

Paylaştığı ilişki tavsiye videoları ile tanınan psikolog Ece Basmacı’nın kim olduğu, estetiksiz halleri, yaşı, doğum tarihi, burcu, sevgilisinin kim olduğu, evli olup olmadığı ve mezun olduğu okul araştırılıyor.

Son dönemde ilişkiler üzerine yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen psikolog Ece Basmacının hayatı, kariyeri ve özel yaşamı merak konusu oluyor. Peki sosyal medyada yayınlanan ve farklı sayfalarda paylaşılan videoları ile her geçen gün tanınırlığı artan psikolog Ece Basmacı kimdir, yaşı kaç, aslen nereli, burcu, doğum tarihi, boyu, kilosu ne, hangi okuldan mezun, nerede çalışıyor? İşte tüm merak edilen soruların cevapları…

Psikolog Ece Basmacı kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, burcu?

Sosyal medya hesaplarından kadın-erkek ilişkileri üzerine yayınladığı videolarla tanınan Ece Basmacı’nın psikolog olduğu biliniyor. İstanbul’da yaşayan Basmacı’nın doğum tarihi ve aslen nereli olduğuna dair ise net bilgiler bulunmuyor.

Psikolog Ece Basmacı kariyeri, biyografi, hangi okuldan mezun?

Profilinde klinik psikoloji alanında eğitim aldığı bilgisine yer veren Ece Basmacı, İstinye Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu.

Psikolog Ece Basmacı nerede, hangi kurumda çalışıyor?

Psikolog olarak görev yapan Ece Basmacı’nın iş adresi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde bulunan Bağdat Caddesi olarak görülüyor.

Psikolog Ece Basmacı Instagram, TikTok ve Twitter hesapları ne?

Özellikle kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla gündeme gelen psikolog Ece Basmacı’yı farklı platformlarda yüz binlerce kişi takip ediyor. Basmacı’nın @eceilepsikoloji hesabını 556 bin kişi takip ederken, aynı adlı TikTok hesabında ise 16 bine yakın takipçisi bulunuyor. Ece Basmacı’nın aynı isimle Twitter’da paylaşım yapmadığı bir hesabı da mevcut.

Psikolog Ece Basmacı estetiksiz hali

Geçirdiği estetik operasyonlarla da dikkat çeken psikolog Ece Basmacı’nın estetiksiz hali birçok kişi tarafından merak ediliyor. Basmacı’nın sosyal medya hesaplarında yer alan eski fotoğrafları ile şimdiki hali karşılaştırıldığında yaptırdığı estetikler de gün yüzüne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Serbest kalmışlardı: Veterineri darbeden 3 saldırgan bu kez tutuklandı
Cenaze aracıyla fıkra gibi kaza!
Yüzlerce kişinin oturduğu sitede tehlikeli görüntü: Binaların cephesinde çatlak, zemininde boşluk oluştu

Biyografi Haberleri