Oyuncu Müge Bayramoğlu kim, evli mi, eşi kim, boşandı mı, yeni sevgilisi kim, hangi dizilerde oynadı, Instagram, yaş?

Sinan Payaslıoğlu ile evli olduğu bilinen ve geçtiğimiz gün yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş yakalanan ünlü oyuncu Müge Bayramoğlu’nun hayatı ve özel yaşamı merak ediliyor. Peki Müge Bayramoğlu boşandı mı, yeni sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Bir magazin muhabiri ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen ve kısa bir süre önce eşinden boşandığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Müge Bayramoğlu’nun özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki oyuncu Müge Bayramoğlu kimdir, evli mi, eşi kim, ne zaman boşandı, yeni sevgilisinin adı ne, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, nereli, boyu-kilosu kaç, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Oyuncu Müge Bayramoğlu kimdir, evli mi, boşandı mı, eşi kim?

Müge Bayramoğlu'nun dün gece gizemli bir erkekle magazin muhabirlerine yakalanmasının ardından ortalık karışmıştı. Bayramoğlu'nun yeni erkek arkadaşı olduğu tahmin edilen kişi muhabirin cep telefonunu elinden almış ve aralarında kısa süreli bir tartışma yaşanmıştı. Yanındaki kişinin kim olduğuna dair konuşmayan Müge Bayramoğlu, Sinan Payaslı ile boşandığını da ilk kez açıklamıştı.

Müge Bayramoğlu kiminle evli, eski eşinin ismi ne, kaç kere evlendi, ne zaman boşandı?

Yeni sevgilisi ile kameralara yakalanan Müge Bayramoğlu, sekiz yıldır birlikte olduğu Sinan Payaslı ile 2018 yılında dünya evine girmişti. Sinan Payaslı ile Müge Bayramoğlu çiftinin 6 yıllık evliliklerinin bir süre önce bittiği ortaya çıktı.

Müge Bayramoğlu kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, boyu kaç?

Ünlü oyuncu Müge Bayramoğlu, 6 Eylül 1992 tarihinde Bursa Yıldırım’da dünyaya geldi. 31 yaşındaki genç aktrist başak burcu. Boyu 170 cm olan Bayramoğlu’nun kilosu ile bilinmiyor.

Müge Bayramoğlu hangi dizilerde oynadı?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Müge Bayramoğlu adını Show TV’de yayınlanan Pis Yedili dizisinde oynamaya başlaması ile duyurdu. Bayramoğlu ayrıca O Hayat Benim, Çıplak, Koca Koca Yalanlar, Sarmaşık Zamanı, Yargı, Boğa Boğa ve son olarak Gaddar adlı yapımlarda da rol aldı.

Müge Bayramoğlu Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu Müge Bayramoğlu, kişisel Instagram hesabından gezip gördüğü yerleri ve kendi fotoğraflarını paylaşıyor. Bayramoğlu’nun 60 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram profilinin ismi ise @mugeby.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TEM Otoyolu'nda feci kaza...TIR otomobile çarptı: 1'i çocuk 2 yaralı
Manisa'da balık yemi fabrikasında yangın: Soruşturma başlatıldı
Vahşet! Kayseri'de kafası kesilmiş yavru kedi bulundu

Biyografi Haberleri