Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay kimdir, kaç yaşında, kiminle evlendi, eşi kim, neden gündemde?

Dün yeniden evlenen sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay'ın hayatı, özel yaşamı ve evlilikleri merakla araştırılmaya başlandı.

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın ikinci kez nikah masasına oturan oğlu Altan Gencebay'ın kim olduğu merak konusu oluyor... Babasını nikahına çağırmadığı için gündem olan Altan Gencebay'ın kiminle evlendiği, eşinin kim olduğu ve kaçıncı evliliğini yaptığı merak ediliyor. İşte yanıtları...

Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay neden gündemde, kiminle evlendi?

Orhan Gencebay’ın oğlunun mutlu günü. Usta sanatçının oğlu Altan Gencebay bir süredir birlikte olduğu Berna Arduç ile dünya evine girdi. Oğul Gencebay’ın nikah törenine babasını çağırmaması dikkat çekti.

Altan Gencebay kimdir, kaç yaşında?

Orhan Gencebay’ın iki oğlundan biri olan ve 1970 tarihinde dünyaya gelen Altan Gencebay 54 yaşında. Geçtiğimiz gün Berna Arduç ile nikah masasını oturan Altan Gencebay ikinci evliliğini yaptı. Gencebay, 2021 yılında bir çocuğunun annesi olan Eda Edgü’den boşanmıştı. Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay, Berna Arduç ile İstanbul Beykoz’da dünya evine girdi.

Altan Gencebay’ın eşi kim, Berna Arduç kimdir?

Orhan Gencebay’ın Azize Gencebay ile evliliğinden dünyaya gelen 54 yaşındaki Altan Gencebay, bir süredir Berna Arduç ile beraberdi. Sade bir törenle evlenen Gencebay mutluluğunu kişisel Instagram hesabından şu sözlerle dile getirdi; "Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle, her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle sevgilim"

Orhan Gencebay, Altan Gencebay’ın düğününe neden gitmedi?

Altan Gencebay’ın düğün törenine neden katılmadığı merak edilen Orhan Gencebay’ın nikaha davet edilmediği ortaya çıktı. Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, nikahtan haberleri olmadığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

12. Boğaziçi Film Festivali başlıyor
İkinci el araçların ortalama ilanda kalma süresi uzatıldı

Biyografi Haberleri