Müvekkilleriyle fotoğraf paylaşan avukat kimdir? Avukat Abdi Yaşar kimdir, nereli, hangi şehirde nerede çalışıyor, Instagram?

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla bir anda viral olan Avukat Abdi Yaşar’ın kim olduğu, nereli olduğu, Instagram hesabı ve ofisi merak konusu oluyor…

Avukat Abdi Yaşar kişisel sosyal medya hesabından müvekkillerini paylaşarak haklarında verilen kararları açıkladığı mesajlarla bir anda üne kavuştu. “Öldürmeye teşebbüs “TAHLİYE””, “Silah Ticareti TAHLİYE”, “Kasten adam öldürme 3 serbest” gibi notlarla adliyeden müvekkillerinin fotoğraflarını paylaşan Abdi Yaşar’ın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki sosyal medyada bir anda gündem yaratan Avukat Abdi Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli, nerede çalışıyor, kendine ait hukuk bürosu var mı? İşte tüm soruların cevapları…

Avukat Abdi Yaşar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Yaptığı paylaşımlarla olumlu ve olumsuz pek çok eleştiri alan Avukat Abdi Yaşar, mesleğini İzmir’de sürdürüyor. Aslen Şanlıurfalı olan Abdi Yaşar'ın 2021 yılında Aysel Bayındır ile dünyaevine girdiği biliniyor.

Avukat Abdi Yaşar hangi okuldan mezun?

Avukat Abdi Yaşar, İzmir’de bulunan Yaşar Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Bitirme tezini kasten öldürme suçuna ilişkin tamamlayan Abdi Yaşar, yasal stajını ise göçmen kaçakçılığı suçu üzerine yazdığı tez ile bitirdi. Yaşar ceza hukuku alanında çalışmaya devam etmektedir.

Avukat Abdi Yaşar nerede çalışıyor, ofisi nerede?

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem yaratan Avukat Abdi Yaşar, İzmir Bayraklı’da bulunan ve kurucusu olduğu Yaşar Hukuk Bürosu’nda ceza avukatı olarak görev yapıyor.

Avukat Abdi Yaşar Instagram hesabı ne?

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar viral olan Avukat Abdi Yaşar'ın @avabdiyasar adlı Instagram hesabını 5 binden fazla kişi takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana’da: Zeydan Karalar'ı ziyaret edecek
Antalya Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu
Esenler Otogarı'nda 'emeklilere yüzde 20 indirim' denetimi: 'Kurallara uymayan firmalara...'

Biyografi Haberleri