Motor kazasında ölen Youtuber Tatyana Ivanovna Ozolina MotoTanya (tanechkaozolina) kimdir, kaç yaşında öldü, nereli, Instagram?

Muğla Milas'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden fenomen Moto Tanya Tatyana Ivanovna Ozolina (tanechkaozolina) kimdir, nereli, kaç yaşında, Instagram, Youtube hesapları ne?

Motoruyla dünyaya gezen ve yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçi kazanan Rus motosiklet sürücüsü ve fenomen Tatyana Ivanovna Ozolina, Muğla Milas’ta geçirdiği feci trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. MotoTanya olarak da bilinen ve Youtube ile Instagram platformlarında milyonlarca takipçisi bulunan Ozalina TIR’la çarpışmasının ardından yol ortasındaki refüje savruldu. Yapılan tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamayan Tatyana Ivanovna Ozolina olay yerinde hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü Youtuber’ın Türkiye’de yaşamını yitirmesi hayranlarını yasa boğarken, MotoTanya’yı tanımayanlar ise Tatyana Ivanovna Ozolina’nın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Muğla'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden dünyaca ünlü Youtuber ve sosyal medya fenomeni Moto Tanya olarak bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina (tanechkaozolina) kim, nerede, nasıl öldü? Nereli, kaç yaşında, Instagram, Youtube hesapları ne, evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Tatyana Ivanovna Ozolina Moto Tanya kimdir?

MotoTanya ismi ile de tanınan Rus motosiklet sürücüsü Tatyana Ivanovna Ozolina motoruyla gezip gördüğü ülkelere yer verdiği sosyal medya hesapları ile biliniyordu. Rusya’da oldukça popüler olan Ozolina, özellikle Youtube ve Instagram’da paylaştığı içeriklerle adından söz ettiriyordu.

MotoTanya Tatyana Ivanovna Ozolina kim, nereli?

Rus olan vlogger ve sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina, 23 Temmuz 2024 Salı günü Muğla Milas’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ozolina’ya Türkiye’deki gezisinde kendisi gibi motosiklet sürücüsü ve fenomen olan Onur Obut eşlik ediyordu. Obut, Tatyanana’nın hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

MotoTanya Tatyana Ozolina'nın doğum tarihi ne, kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?

2024 yılında hayatını kaybeden Tatyana Ivanovna Ozolina, 3 Haziran 1986 tarihinde Ozolina öldüğünde 38 yaşındaydı. Ozolina’nın 13 yaşında bir erkek çocuğu bulunuyor.

Tatyana Ivanovna Ozolina - Moto Tanya Instagram, Youtube, TikTok hesapları ne?

Trafik kazası sonrasında Türkiye’de yaşamını yitirmesiyle hayranlarını yasa boğan dünyaca ünlü motosiklet ve gezi vlogger’ı MotoTanya Tatyana Ivanovna Ozolina’nın birçok sosyal medya hesabı bulunuyor. Kendisine “kırmızı motosikletli kız” diyen Ozolina’nın @tanechkaozolina adlı Instagram hesabını 1 milyona yakın kişi takip ediyor. MotoTanya Instagram hesabından son olarak 5 gün önce Türkiye’ye giriş yaptığını gösteren bir video paylaşmıştı. Ünlü fenomenin 2 milyon takipçili YouTube hesabının kullanıcı ismi ise @@motoTanya. MotoTanya’nın TikTok platformunda ise 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükçekmece'nin o yolunda bir kaza daha!
Dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Türkiye'ye gelmişti: Kazada hayatını kaybetti
Eşini boynu ve ayaklarından bağlayıp darbettikten sonra acı çekmesini izlemiş

Biyografi Haberleri