Milli maçta beyin travması geçiren Macar futbolcu Barnabas Varga kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor, son sağlık durumu?

Milli maçta beyin travması geçiren Macar futbolcu Barnabas Varga kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Varga'nın son sağlık durumu hakkındaki gelişmeler ne?

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bu akşam oynanan İskoçya-Macaristan maçında korku dolu anlar yaşandı. Bir pozisyonda kaleci ile çarpışan Macar futbolcu Barnabas Varga bir anda yere yığıldı. Bir süre hareketsiz yerden yatan futbolcunun beyin travması geçirdiği öğrenildi. Yaşananların ardından birçok futbolsever milli maçta beyin travması geçiren Macar futbolcu Barnabas Varga'nın hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı. Peki Barnabas Varda kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor, evli mi?

Barnabas Varga kimdir, kaç yaşında?

Euro 2024’te A Grubu’nda oynanan İskoçya-Macaristan maçında aldığı darbe sonrasında beyin travması geçiren Macar futbolcu Barnabas Varga 25 Ekim 1994 tarihinde Macaristan Szombathely’de dünyaya geldi.

Barnabas Varga hangi mevkide, hangi takımda oynuyor?

Yaşadığı talihsiz sakatlıkla bir anda gündeme oturan Marca milli futbolcu Barnabas Varga forvet mevkiinde sahaya çıkıyor. 1,81 boyundaki Varga Macaristan’ın başkenti Budapeşte ekiplerinden Ferencváros takımında forma giyiyor.

Barnabas Varga son sağlık durumu ne?

Maçta kaleci ile çarpıştıktan sonra yerde hareketsiz kalan ve sahadan sedye ile ayrılmak zorunda kalan Macar futbolcu Barnabas Varga'nın son sağlık durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri