Milli basketbolcu İlkan Karaman'a ne oldu, kimdir, kaç yaşında, neden öldü, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Basketbolcu İlkan Karaman'ın vefat haberi spor dünyasını yasa boğdu. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi İlkan Karaman'ın hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı.

Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği trafik kazası sonrasında 34 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sporcunun ölüm haberini alan basketbolseverler yasa boğulurken, birçok kişi İlkan Karaman’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki acı bir kaza ile hayatını kaybeden İlkan Karaman kimdir, kaç yaşında öldü, aslen nereli, hangi takımlarda oynadı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

İlkan Karaman kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Milli basketbolcu İlkan Karaman 1990 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 34 yaşında olan Karaman, Muğla’nın Datça ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

İlkan Karaman nereli, boyu kaç, hangi takımlarda oynadı?

34 yaşında aramızdan ayrılan ünlü sporcu Türkiye’de ve yurt dışında birçok kulüpte forma giydi. 2,06 boyunda olan ve uzun forvet pozisyonunda sahaya çıkan Karaman, son olarak Çayırova Belediyesi takımında forma giyiyordu. İlkan Karaman’ın daha önce forma giydiği kulüpler arasında ise Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Acıbadem Üniversitesi, Yalovaspor, Manisa BB ve Petkim Spor yer alıyordu. Yurt dışı tecrübesi de bulunan Karaman, 2012 NBA Seçmeleri'nde Brooklyn Nets tarafından seçilmişti. Karaman, 2019’da ise LNB Pro A takımlarından Cholet’e transfer oldu.

İlkan Karaman Instagram hesabı

İlkan Karaman’ın vefatından saatler önce @ilknkrmn kullanıcı adlı kişisel Instagram hesabından paylaştığı videolar izleyenleri duygulandırdı. Karaman’ı platformda 30 binden fazla kişi takip ediyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da minibüste görme engelli kadına saldırı: Hakaret ve küfürler savurdu
İstanbul'da TEM'de korkutan TIR yangını: Trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da çocukların ateşle oyunu kötü bitti: Milyonluk hasara neden oldular

Biyografi Haberleri