Mido Burak Sönmez kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı, Youtube kanalı

Sosyal medyada yayınladığı videolarla adından söz ettiren Mido Burak lakaplı Burak Sönmez, her geçen gün daha fazla kişiye erişmeyi sürdürüyor. Peki, Mido Burak Sönmez kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı, Youtube kanalı haberimizde yer almaktadır.

Günlük hayatından yayınladığı videolarla takipçilerinin karşısına çıkan Mido Burak, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Genç fenomenin özel hayatına dair bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Mido Burak Sönmez kimdir, kaç yaşında, nereli? Instagram ve Tiktok hesabı, Youtube kanalı haberimizde yer almaktadır.

Mido Burak Sönmez kimdir?

İçerikleriyle hem kendi hem de aile hayatını takipçileriyle paylaşan Mido Burak, Bursa'da yaşamaktadır. Aslen Artvinli olduğu bilinmektedir. Bursa'da çok sayıda Artvinli olduğu da bilinmektedir. Babası TIR şoförü, annesi ev hanımıdır. 4 kardeştir. Instagram hesabı @midoburak'tır. Youtube kanalını takip etmek isteyenler için de kanalının adresi aynıdır. Tiktok videolarını ise @midoburak profilinden paylaşmaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (25)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri