Marcos Leonardo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Forvet hattına takviye yapma kararı alan Galatasaray, yeni bir yıldız operasyonuna başlıyor. Hedefte ise Marcos Leonardo var. Peki, Marcos Leonardo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını geriden de olsa sürdüren ve Fenerbahçe ile kıran kırana bir rekabet içerisinde yoluna devam eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ise bu akşam Kopenhag'da kaderini belirleyecek. Üst tura çıkması halinde yüklü bir gelirin de sahibi olacak sarı kırmızılılar, transfere de hız verecek. Gündemde birçok isim bulunurken en öne çıkanlar arasında ise Marcos Leonardo geliyor. Peki, Marcos Leonardo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Salih Özcan bombası

Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Galatasaray, sezon başında kadrosuna katamadığı Salih Özcan için yeniden devreye girdi. Gurbetçi futbolcunun bonservisini almak isteyen Aslan'ın, Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkılması halinde Alman ekibiyle pazarlık görüşmelerine başlayacağı öğrenildi.

Takımı küme düştü

Mauro Icardi'yi kadrosunda bulunduran ve Bakambu ile Halil'e de sahip olan Galatasaray'da forvet hattı için yoğun mesai harcanıyor. Marcos Leonardo'nun durumunu yakından takip eden Galatasaray, 111 yıllık tarihinde ilk defa küme düşen Santos'tan yıldız ismi koparabilmek adına tüm mesaisini harcayacak. Sürecin Salih'teki gibi Avrupa macerasına göre düzenlenmesi planlanıyor.

Cimbom'un işi zor

Galatasaray her ne kadar Marcos Leonardo için hevesli olsa da rakipleri de bir hayli güçlü. Son dönemde ülkeden yapılan on milyonlarca euroluk ihraçlar nedeniyle maddi olarak geride kalınabilir. Zira 20 yaşındaki forvetin adı da her geçen gün farklı takımlarla anılırken takımının küme düşmesi sonrasında iddialar daha da arttı. NXGN listesinde de bulunan sambacı için nasıl bir son olacağı herkes tarafından merakla bekleniyor.

Marcos Leonardo kimdir?

Tam adı Marcos Leonardo Santos Almeida olan Marcos Leonardo, 2 Mayıs 2003 tarihinde Brezilya'nın Kuzey-Doğu bölgesinde Bahia eyaletinde bir kent olan Itapetinga'da doğdu. 20 yaşındadır. Futbola Santos alt yapısında başladı ve bu takımda profesyonelliğe adım attı. Başka hiçbir takımda oynamadı. Kariyerinde çıktığı 29 maçta 21 gol atıp 4 de asist yaptı. Alt yaş kategorilerinde Brezilya formasını 14 kez terletip 9 kez fileleri sarstı. 2026 yılına kadar Santos ile kontratı bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya duyurdu: 39 organize suç yapısı çökertildi

Biyografi Haberleri