Kübra Aykut’un sevgilisi kim? Avukat Enes Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

İstanbul'da kaldığı evin 5. katından düşerek hayatını kaybeden fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı.

Evinin 5. katından atlayarak hayatına son veren TikTok fenomeni Kübra Aykut'un (Kubrasal) sevgilisinin Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatları Enes Çetinkaya olduğu ortaya çıktı. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Kübra Aykut’un sevgilisi Avukat Enes Çetinkaya'nın kim olduğunu, kaç yaşında olduğunu ve aslen nereli olduğunu araştırmaya başladı.

Kübra Aykut evli mi, sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kimdi?

TikTok fenomeni Kübra Aykut dün akşam saatlerinde İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde kaldığı apartmanın 5. katından düşerek yaşamını yitirmişti. Hayatına son verdiği iddia edilen Aykut’un ölümü sevenlerini üzerken, ünlü fenomen hakkında bilinmeyen bir gerçek de ortaya çıktı. Kübra Aykut’un erkek arkadaşının geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye olan Dilan Polat ve Engin Polat’ın avukatları Enes Çetinkaya olduğu öğrenildi.

Avukat Enes Çetinkaya kimdir?

Hayatını kaybeden fenomen Kübra Aykut’un sevgilisi olduğu ortaya çıkan Enes Çetinkaya, İstanbul Barosu’na bağlı olarak avukatlık yapıyor. Çetinkaya son olarak Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin davasında avukatlık yaparak ismini duyurmuştu.

Enes Çetinkaya hangi okuldan mezun, nerede çalışıyor?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2021 yılında mezun olarak avukatlık yapmaya başlayan Enes Çetinkaya, İstanbul’da bulunan özel bir hukuk bürosunda çalışıyor.

Enes Çetinkaya Instagram, Twitter hesapları var mı?

Avukat Enes Çetinkaya’nın 40 binden fazla takipçisinin bulunduğu @av.enescetinkaya kullanıcı adlı bir Instagram hesabı bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da omuz atma kavgası kanlı bitti: 17 yaşında bir çocuk yaralandı
İstanbul'da iş yerinin önünde hırsızlık: Masada duran telefonu kaşla göz arasında böyle çaldı

Biyografi Haberleri