Köpekvelisi Buket Özgünlü Boyacı kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, nereli, Instagram

Şanlıurfa’dan Ankara’ya kuduz köpekleri taşıdığı gerekçesiyle tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı ve Köpekvelisi hesabının sahibi Buket Özgünlü Boyacı’nın kim olduğu merak konusu oluyor…

Türkiye günlerdir Şanlıurfa’da kuduz nedeniyle toplatılan sokak köpeklerini konuşuyor. Kuduz şüphesiyle bazı mahalleler karantinaya alınırken, hayvanseverler yaşananlara tepki gösteriyor. Şanlurfa’ya giden hayvansever Buket Özgünlü Boyacı ise oradan aldığı köpekleri Ankara’ya getirdiğini açıklamıştı. Yaşananların ardından gözaltına alınan Boyacı’nın tutuklandığı öğrenildi. Kuduz şüphesi taşıyan köpekleri Şanlıurfa’dan Ankara’ya getiren ve Instagram’da Köpekvelisi adlı hesapla tanınan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı’nın kim olduğu araştırılıyor. Peki Buket Özgünlü kimdir, ne iş yapıyor, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Buket Özgünlü Boyacı kimdir?

Hayvansever olarak tanınan Buket Özgünlü Boyacı engelli köpekler için yaptığı yardımlar ve Ankara’da açtığı barınakla biliniyor. Özgünlü aynı zamanda Instagram’da 200 binden fazla kişinin takip ettiği Köpekvelisi (kopekvelisiii) adlı sayfanın da sahibi.

Buket Özgünlü Boyacı (köpek velisi) ne iş yapıyor, evli mi?

Ankara’da yaşadığı bilinen Buket Özgünlü’nün Gölbaşı’da 20 dönümlük bir arazi üzerine sokak köpekleri için barınak inşa ettiği biliniyor. 300’den fazla köpek beslediğini açıklayan Boyacı, 163 engelli köpeğin de bakımını üstleniyor. Engelli köpekler için yaptığı yardımlarla öne çıkan Özgünlü’nün özel hayatına dair detaylı bilgiler bulunmuyor.


Buket Özgünlü engelli sokak köpekleri için hazırladığı özel araba ile sosyal medyada viral olmuş ve hayvanları gezintiye çıkardığı anlar yüzbinlerce kişi tarafından izlenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav giriş belgeleri erişime açıldı
İddia: Akşener, Meclis'e yakın mesafede ofis tuttu
Rami Kütüphanesi'nde ‘Anadolu Motifleri' isimli sergi açıldı

Biyografi Haberleri