Konuşanlar Zeynep (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Bugünün konukları arasında Zeynep de vardı. Peki, Konuşanlar Zeynep (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümlerle her hafta EXXEN'de yayınlanan Konuşanşar, yeni bir haftada daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların yer aldığı gösteriye damga vuran isimlerden biri de Zeynep oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Zeynep (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Zeynep (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Bugün yayınlanan 122. bölümde kameralar önüne çıkan ve seyirci karşısında kendisine sorulan soruları yanıtlayan Zeynep, programa kardeşi ile geldi. Okuduğu dönemde aldığı vapur biletinden çok daha fazlasını taksiye vermek istemediği için otostop çektiğini ve başından geçenleri anlattı. Aslen Malatyalı. Hasan Can Kaya kendisine; "Başörtü modelleri gibisin" diyerek övgüde bulundu. Zeynep'in Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Aysu İrem Güneş kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Ela (123. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Biyografi Haberleri