Konuşanlar Süheyb Barbarosoğlu kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni haftasında da izleyicilerin karşısına çıkıt. Bu bölüme damga vuran isimlerden biri de Süheyb oldu. Peki, Konuşanlar Süheyb Barbarosoğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümü ile EXXEN'de yerini aldı. Bugün de yine birçok isim adından söz ettirecek anılar anlatıp sorular cevapladı. Onlardan biri de Süheyb Barbaros'tu. Genç konuşan hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Süheyb Barbarosoğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Süheyb Barbarosoğlu kimdir?

Bugün Konuşanlar'da milyonların karşısına çıkan Süheyb Barbarosoğlu'nun babası Arap, annesi Türk. Türkçe'yi sonradan öğrendiğini söyledi. Aslen Siirtli. Kuzeni ile programa geldi. Perde işi yapıyor. Bir otelde yaşadığı yanlış çeviri nedeniyle kavga ettiğini anlattı. Instagram hesabı @shybrbrsglu'dur. İşitme Engelliler Vakfı'na da bağışta bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İsrail, Gazze'deki Cibaliya Mülteci Kampı'nı bombaladı
Kimyasal madde deposunda korkutan yangın

Biyografi Haberleri