Konuşanlar Sevil (123. bölüm) kimdir? TSK emeklisi astsubay olay oldu!

Türkiye'nin en çok tercih seyredil n programı Konuşanlar, 123'üncü bölümü ile yayınlandı. Gösteride adından en çok söz ettiren isimlerden biri Sevil oldu. Peki, Konuşanlar Sevil (123. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile yayın hayatını sürdüren Konuşanlar, bu hafta da EXXEN'de yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımıyla kahkaha tufanına sahne olan gösteride en çok konuşulan isimlerin başında Sevil geliyordu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilirken bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Sevil (123. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Sevil (123. bölüm) kimdir?

Bugün paylaşılan bölümüyle izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Konuşanlar'a katılan Sevil, TSK'dan emekli astsubay. Ailesinde birçok asker var. Oğlu turizmle ilgileniyor. 60 yaşında. Torunu var. Ailesini çok seviyor. Instagram hesabı bilinmemektedir. Dövmesi ile de dikkat çekmiştir. Hasan Can kendisine yaşı ile ilgili olarak takılmıştır. "Sizin zamanınızda Cengiz Han'ın arkasından gidiyordunuz şimdi..." esprisinde bulunan ünlü komedyen yayında sık sık komiklikler yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konuşanlar 126. bölüm (22 Aralık) - Konuşanlar 126. bölüm EXXEN, Youtube
Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Aysu İrem Güneş kimdir? Instagram hesabı

Biyografi Haberleri