Konuşanlar Ecem (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Konuşanlar, yeni haftada da izleyicilerin karşısına çıktı. Bugünün en çok dikkat çeken isimlerinden biri de Ecem oldu. Peki Konuşanlar Ecem (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, yepyeni haftasıyla EXXEN'deki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile milyonlara ulaşan program bugün de ilgiyle izlendi ve Ecem en çok dikkat çeken isimlerden biriydi. Kendisi hakkında da çok fazla araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Ecem (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Ecem (120. bölüm) kimdir?

Bugün Konuşanlar'da seyircilerin karşısına çıkan Ecem, 1.87 metrelik boyu ile adından söz ettirdi. Amerika ve Türkiye'de yaşayan ve üniversite mezunu olan güzel konuşan, aksanı ile de ön plana çıktı. Sevgilisi yok. Instagram hesabı bilinmemektedir. Bir süre voleybol oynadı ancak eğitimi nedeniyle bırakmak zorunda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yerden metrelerce yükseklikte Ata'ya saygı duruşu
Kilometrelerce süren kovalamaca! Aracını polisin üzerine sürdü: 'Eşimle boşanma aşamasındayım’ dedi

Biyografi Haberleri