Kenan Yıldız’ın sevgilisi Karlotta Nila kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, Instagram, Tiktok hesabı ne?

Milli futbolcu Kenan Yıldız’ın kız arkadaşı olduğu iddia edilen Karlotta Nila’nın kim olduğu araştırılıyor…

A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer alan ve yükselen grafiği ile dikkat çeken genç futbolcu Kenan Yıldız aşk hayatı ile gündemde… Almanya’da düzenlenen turnuva boyunca genç kızların dikkatini çekmeye devam eden Kenan Yıldız’ın hayatında biri olup olmadığı merak ediliyordu. Milli futbolcunun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Peki Kenan Yıldız’ın kız arkadaşı kim, sosyal medya hesapları ne, boyu kaç, kilosu ne, aslen nereli, doğum tarihi ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Kenan Yıldız’ın sevgilisi var mı, kız arkadaşı kim?

İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Milli forvet Kenan Yıldız’ın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Yıldız’ın sosyal medya hesabından da takipleştiği fenomen Karlotta Nila ile birlikte olduğu iddia edildi.

Kenan Yıldız’ın kız arkadaşı Karlotta Nila kimdir?

Milli futbolcu Kenan Yıldız’ın birlikte olduğu Karlotta Nila’nın sosyal medya fenomeni olduğu biliniyor. TikTok ve Instagram platformlarından paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Nila’nın yüz binlerce takipçisi bulunuyor.

Karlotta Nila kim, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, burcu ne?

Sosyal medya fenomeni Karlotta Nila 26 Ekim 2004 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 20 yaşında olan genç fenomen, sevgilisi Kenan Yıldız gibi Almanya doğumlu. Berlin’de dünyaya gelen Nila’nın burcu ise akrep.

Karlotta Nila boyu ve kilosu ne?

Modellik yapmaya devam eden Karlotta Nila’nın boyu 172 cm, kilosu ise 52.

Karlotta Nila TikTok, Instagram hesapları ne?

Kenan Yıldız’la beraber olduğu ortaya çıkan 20 yaşındaki model ve fenomen Karlotta Nila’nın TikTok’ta milyonlarca takipçisi bulunuyor. Platformda 4 sene önce henüz 16 yaşındayken paylaşım yapmaya başlayan Karlotta Nila’yı @karlotta.nila adlı TikTok hesabında 2 milyona yakın kişi takip ediyor. Nila’nın aydı adlı Instagram hesabında ise 559 bin takipçisi bulunuyor. Ünlü modelin takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Başbağlar Katliamı' mesajı: 'Acısı hala yüreğimizde'
Olaylı Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi: Ali Koç 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi
Ölüm halı saha maçında yakaladı: Arkadaşları gözyaşlarına boğuldu

Biyografi Haberleri