Gelin Evi Seval Esen kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında yer alan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor ve yarışmacılar belli oldu. Seval Esen de birincilik kazanmak isteyen isimler arasında. Gelin Evi Seval Esen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin uzun soluklu yapımlarından biri olmaya devam eden ve her hafta seyircilerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni yarışmacılar ekrandaki yerini alıyor. Beş ismin birincilik için ter döktüğü programda bugünden itibaren kamera karşısına geçecek Seval Esen, cuma günü evine ödülle dönmek ve kendisini milyonlara ispat edebilmek amacında. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Seval Esen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Seval Esen kimdir?

Bugün kamera karşısına geçecek beş yarışmacıdan biri olarak Gelin Evi'nde birincilik hedefiyle yarışacak Seval Esen, İzmir'den katılmaktadır. Oğuz Esen ile evlidir ve Duru adında bir kız çocuğu annesidir. Sosyal medyada sahip olduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla binlerce etkileşim elde etmektedir. Kendisini _sevalesen_ profilinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri