Gelin Evi Rabia Bağrıaçık Dinçol kimdir? Instagram hesabı

Birbirinden iddialı ve güzel yarışmacıların yarıştığı Gelin Evi'nde yeni hafta İzmir'de başlıyor. Gelinlerden biri de Rabia Bağrıaçık Dinçol olarak açıklandı. Peki, Gelin Evi Rabia Bağrıaçık Dinçol kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleriyle uzun süredir ekranlarda yer almaya devam eden Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü program yine ilgiyle izlenecek. Katılımcılar arasında Rabia Bağrıaçık Dinçol da vardı ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Rabia Bağrıaçık Dinçol kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Rabia Bağrıaçık Dinçol kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Rabia Bağrıaçık Dinçol, İbrahim Bey ile evli. 22 yaşında. Aslen İzmir Tireli. Çocuk gelişim, üzerine eğitim alsa da kariyerine sosyal medyada içerik üreticisi olarak devam ediyor. Üniversite mezunu. Instagram hesabı @ibrahim8rabis'tir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri