Gelin Evi Neslihan Bilgin Avcı kimdir? Instagram hesabı

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının katıldığı haftada Neslihan Bilgin Avcı da birincilik mücadelesi içerisinde yer alacak. Peki, Gelin Evi Neslihan Bilgin Avcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde

Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'den yepyeni bir haftaya daha başlanıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak rekabetin ardından adını zirveye yazdırmak isteyen gelinler, evlerini kameralara açacak ve hünerlerini sergileyecek. O isimler arasında Neslihan Bilgin Avcı da bulunuyor ve izleyiciler kendisi hakkında araştırma gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelin Evi Neslihan Bilgin Avcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Neslihan Bilgin Avcı kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerini geride bırakabilmek için mücadele içine girecek olan Neslihan Bilgin Avcı, Emre Avcı ile evli. Kendisi de eşi de mimar ve birlikte NEM adını verdikleri bir firmaları var. Henüz 2.5-3 aylık evli. Instagram hesabı @neslihnbilgin'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Enflasyon rakamları açıklandı
100 metre yükseklikte tehlikeli teleferik yolculuğu mazi oldu: 'Artık sadece yük taşımada kullanıyor'
Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Biyografi Haberleri