Gaye Filiz Alacacı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, neden gündemde, evli mi, eşi kim?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği için sorguya çekildiğini açıklayan oyuncu Gaye Filiz Alacacı'nın kim olduğu merak konusu oluyor.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği için Karadağlı'nın Özel Kalem Müdürü Ali Ceyhan tarafından bir odada 3 saat boyunca alıkonduğunu iddia eden sanatçı Gaye Filiz Alacacı, Ankara Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Peki Gaye Filiz Alacacı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, neden gündemde, evli mi, eşi kim?

Gaye Filiz Alacacı kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?

Ankara’da oyunculuk yapan Gaye Filiz Alacacı 1972 yılında Yozgat’ta doğdu. Evli ve bir çocuk annesi olan Alacacı, ilk, orta ve lise öğrenimini başkent Ankara’da tamamladı. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde 1996 yılında bitiren ünlü oyuncu bu tarihten tiyatro oyunculuğu yapmaya başladı.

Gaye Filiz Alacacı hangi ne iş yapıyor?

1997 yılında İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kariyerine başlayan Gaye Filiz Alacacı 2001 yılında şehit tiyatrolarından istifa etti. Ankara Radyosu’nda “Geceden Sabaha” adlı radyo programında sunuculuk yapmaya başlayan Alacacı, 2002 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmaya başladı. Ünlü oyuncu 2006 yılından bugüne kadar sanat hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu’nda devam ediyor. Alacacı tiyatro kariyerinin yanı sıra dublaj sanatçılığı yapıyor ve oyunculuk eğitimi veriyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kayseri'de 1 kişinin öldüğü silahlı kavga: 5 kişiden 4'ü tutuklandı

Biyografi Haberleri